Gustarea potrivită pentru orice moment al zilei:
Hot Dog-ul Fresh Corner!

Te așteaptă în stațiile MOL Fresh Corner în 3 sortimente: clasic, cu paprika sau cu cașcaval. În plus, poți alege să îl savurezi cu unul din cele 3 sosuri: ketchup, muștar sau maioneză, iar în fiecare lună vei găsi și un sos extra, special.

De ce să încerci Hot Dog-ul Fresh Corner:

  • hot dogi proaspeți cu 94% carne de porc
  • Diverse sortimente de hot dogi: chiar dacă ești fan al hot dog-ului clasic, suntem convinși că în curând vei pune în lista preferințelor și variantele de hot dog cu cașcaval sau cu paprika – sunt delicioase!
  • Baghetă rumenită ce combină savuros aroma hot dog-ului cu sosurile din care te invităm să îți faci propriile combinații.
  • Și nu în ultimul rând, nu îți face griji că vei întârzia la treburile zilnice! În 2-3 minute, îți pregătim un hot dog delicios care va da savoare scurtei pauze de gustare pe care ți-ai propus-o.

Vino să descoperi toate sortimentele de hot dog Fresh Corner în stațiile MOL România. Poți consulta lista stațiilor aici, iar lista alergenilor și a valorilor energetice o poți vedea aici.

Istoria Hot Dog-ului

Un street-food extrem de popular, ce poate fi considerat o co-producție americano-germană, hot dog-ul are la bază cârnații frankfurteri care erau populari în Imperiul Romano-German încă din secolul XIII. Versiunea acestora în pâinea de hot-dog este însă un produs american.

Imigrantul de origine germană Charles L. Feltman și-a deschis propria brutărie în 1865 la New York, care a avut rapid un mare succes în special pe falezele din cartierul Brooklyn, unde servea produse de patiserie celor de pe plajă, dintr-o tonetă. Doi ani mai târziu, brutarul iscusit și-a modificat toneta în așa fel încât să poată fierbe hot dogi în interiorul ei. Întrucât pe plajă era incomod să mănânci cu furculița și cuțitul, i-a venit ideea salvatoare: a pus hot dogi în baghete tăiate pe lungime, și astfel a luat naștere faimosul hot dog.

A avut o popularitate senzațională cu acest fel de mâncare și și-a clădit un adevărat imperiu de business. La toate astea a contribuit faptul că la sfârșitul secolului XIX, hot dog-ul a cucerit stadioanele de baseball, iar de atunci urmărirea oricărui meci presupune și consumul acestui fel de mâncare, iar fiecare echipă mai importantă are propria sa rețetă. În zilele noastre, vânzătorii de hot dog sunt parte integrantă a imaginii urbane pretutindeni în lume, iar la stațiile de alimentare MOL Fresh Corner găseşti un hot dog delicios, preparat din ingrediente de calitate şi pregătit repede cu echipamente moderne. Snack-ul perfect pentru o oprire rapidă în timpul călătoriei!

Ai poftă și de o cafea sau o băutură răcoritoare?

Consultă meniul de băuturi!
Găsește cel mai apropiat Fresh Corner
X

Găsește cel mai apropiat Fresh Corner