Ciocolată Barry Callebaut cu 50% reducere

Te invităm să te bucuri de o experiență unică la Fresh Corner, în perioada 21.08.2023 - 31.10.2023 , unde aroma unei cafele proaspete se potrivește perfect cu savoarea ciocolatei de cea mai înaltă calitate! Cu fiecare cafea achiziționată de la aparatul Self Serve, ai ocazia de a cumpăra o ciocolată Barry Callebaut, în oricare dintre cele trei sortimente - albă, cu lapte sau neagră - cu o reducere de 50%.

Cum funcționează promoția:

  1. Alege-ți cafeaua preferată: Începe-ți ziua cu o cafea proaspătă și aromată de la aparatul Self Serve din Fresh Corner. Ai o gamă variată de opțiuni pentru a-ți satisface pofta de cafea.

  2. Alege-ți ciocolata: După ce ai obținut cafeaua ta preferată, poți să adaugi o delicioasă ciocolată Barry Callebaut la alegere. Fie că preferi gustul dulce și cremos al ciocolatei albe, echilibrul perfect dintre lapte și cacao al ciocolatei cu lapte, sau intensitatea profundă a ciocolatei negre, avem toate opțiunile pentru tine.

  3. Bucură-te de reducerea de 50%: La finalizarea comenzii, vei observa reducerea de 50% aplicată asupra ciocolatei Barry Callebaut selectate. Astfel, poți savura aceste delicatese de înaltă calitate la un preț foarte accesibil.

Sortimente de ciocolată Barry Callebaut:

BARRY CALLEBAUT Ciocolata albă 13.5g: Experimentează rafinamentul aromei și texturii cu ciocolata albă Barry Callebaut. Această ciocolată se caracterizează prin cremozitatea sa inconfundabilă și notele subtile de vanilie, care se îmbină perfect cu o cafea proaspătă.

BARRY CALLEBAUT Ciocolata cu lapte 13.5g: Pentru iubitorii de ciocolată cu un gust mai dulce și nuanțe subtile de caramel, ciocolata cu lapte Barry Callebaut este alegerea perfectă. Această ciocolată se topește în gură, completând în mod minunat o cafea bogată.

BARRY CALLEBAUT Ciocolata neagră 13.5g: Pentru cei care caută o experiență intensă și plină de caracter, ciocolata neagră Barry Callebaut este ideală. Gustul puternic de cacao cu nuanțe ușor amărui se potrivește perfect cu o cafea tare și aromată.

Indiferent de preferințele tale, la Fresh Corner, vei găsi o combinație perfectă între cafea proaspătă și ciocolata Barry Callebaut, cu o reducere de 50% . Nu rata această ocazie unică de a te răsfăța cu cele mai bune gusturi la un preț incredibil. Te așteptăm cu drag să descoperi această delicioasă combinație până la sfârșitul perioadei promoționale, pe 31 octombrie. Vino și bucură-te de savoarea autentică a ciocolatei Barry Callebaut la Fresh Corner!

Durata promoției: 2023.08.21. - 2023.10.31.
Fresh Corner Cafe
Descarcă aplicația și bucură-te de surprizele Fresh Corner!