Hot Dog XXL + Capri Sun Bubbles cu 25% reducere

Te invităm să te bucuri de o experiență unică la Fresh Corner, în perioada 11.09.2023 - 31.12.2023, unde gustul delicios al Hot Dogilor se potrivește perfect cu prospețimea Capri Sun Bubbles! Cu fiecare Hot Dog comandat din categoria Hot Dogilor noștri, ai ocazia de a achiziționa o doză de Capri Sun Bubbles 0.33L în oricare dintre cele trei sortimente - zmeură, portocale sau cireșe - cu o reducere de 25%.
 
Cum funcționează promoția:
 
  1. Alege-ți Hot Dog-ul preferat: Începe-ți ziua cu un Hot Dog delicios sau bucură-te de unul în timpul prânzului. Avem o varietate de opțiuni pentru toți iubitorii gustului autentic.
  2. Alege-ți Capri Sun Bubbles: După ce ai comandat Hot Dog-ul tău preferat, poți adăuga o răcoritoare Capri Sun Bubbles 0.33L la alegere. Indiferent dacă preferi aroma zmeurii, prospețimea portocalelor sau gustul dulce al cireșelor, avem toate opțiunile pentru tine.
  3. Bucură-te de reducerea de 25%: La finalizarea comenzii, vei observa reducerea de 25% aplicată asupra dozei de Capri Sun Bubbles selectate. Astfel, poți să savurezi aceste băuturi revigorante la un preț special.
Sortimente de Capri Sun Bubbles:
 
🍇 CAPRI SUN BUBBLES ZMEURA 0.33L: Experimentează explozia de gust a zmeurei în fiecare înghițitură. Această băutură te va revigora în orice moment al zilei.
 
🍊 CAPRI SUN BUBBLES PORTOCALE 0.33L: Gustă din prospețimea soarelui cu aroma delicioasă a portocalelor. Această băutură te va încânta cu fiecare sorbitură, chiar și în serile răcoroase de toamnă.
 
🍒 CAPRI SUN BUBBLES CIRESE 0.33L: Lasă-te învăluit de dulceața cireșelor cu fiecare înghițitură. Această băutură te va încânta cu aroma sa unică.
 
Indiferent de preferințele tale, la Fresh Corner, vei găsi combinația perfectă între Hot Dog-urile noastre gustoase și Capri Sun Bubbles, cu o reducere de 25%. Nu rata această ocazie unică de a te răsfăța cu cele mai bune gusturi la un preț special. Te așteptăm cu drag să descoperi această delicioasă combinație până la sfârșitul perioadei promoționale, pe 31 decembrie. Vino și bucură-te de savoarea autentică a Hot Dog-urilor și a dozelor de Capri Sun Bubbles la Fresh Corner!
Durata promoției: 2023.09.11. - 2023.12.31.
Descarcă aplicația și bucură-te de surprizele Fresh Corner!