Băuturile reci Fresh Corner

🧊 Răcorește-te cu Fresh Corner 🧊
La Fresh Corner, ne-am pregătit să te răcorim pe parcursul zilelor calde de vară cu o gamă variată de băuturi reci, perfecte pentru orice moment al zilei. 
De la combinații exotice la clasicele răcoritoare, fiecare băutură este concepută pentru a-ți aduce un strop de prospețime și energie. Descoperă opțiunile noastre și bucură-te de o pauză revigorantă în drumul tau.
 
 
Pauza ta de refresh pe drum!
 
🥤Frappe-uri
 
Savurează combinațiile delicioase de frappe-uri cremoase. Aceste băuturi sunt perfecte pentru o pauză de răsfăț, oferindu-ți energia necesară pentru a continua călătoria cu un zâmbet pe buze. Cu aromă de caramel sau vanilie, frappe-urile noastre sunt create pentru a te răcori și a te energiza în același timp.
 
🥥 Iced Coconut Latte
 
Descoperă răcorirea exotică a Iced Coconut Latte-ului. Această băutură unică îmbină savoarea intensă a cafelei cu dulceața delicată a laptelui de cocos, oferindu-ți o experiență revigorantă și exotică. Ideală pentru momentele când ai nevoie de un impuls de energie.
 
 
Răcorește-te cu stil
 
☕Iced Coffee Cappuccino Fresh Corner
 
Pentru cei care preferă un clasic cu un twist modern, noul nostru Iced Coffee Cappuccino este partenerul ideal pentru vară. Cu o textură fină și gust intens de cafea, această băutură este perfectă pentru a-ți oferi un plus de energie și stil în fiecare zi.
 
☕Coffee Crema Fresh Corner
 
Bucură-te de o experiență rafinată cu Coffee Crema, o băutură care combină intensitatea cafelei cu o spumă fină și cremoasă. Perfectă pentru cei care caută un moment de relaxare și răcorire în același timp, Coffee Crema este ideală pentru zilele călduroase de vară.
 
 
Hidratează-te cu energie!
 
🍋Limonadă Fresh Corner
 
Pentru o hidratare rapidă și sănătoasă, încearcă limonada noastră preparată pe loc. Proaspătă și plină de vitamine, această băutură este ideală pentru a te revigora și a-ți menține energia pe tot parcursul zilei.
 
🍊 Fresh de Portocale
 
Răsfață-te cu un pahar de fresh de portocale, proaspăt stors, plin de vitamine și savoare. Această băutură este perfectă pentru a-ți începe ziua cu energie sau pentru a te răcori în orice moment. Gustul dulce-acrișor al portocalelor îți va aduce imediat un zâmbet pe buze.
 
🟠 Fresh de Grapefruit
 
Pentru o răcorire intensă și revigorantă, încearcă fresh-ul nostru de grapefruit. Stoarsă pe loc, această băutură îți oferă o doză puternică de vitamine și un gust răcoritor. Ideală pentru momentele când ai nevoie de un boost de energie și prospețime.
 
Indiferent de preferințele tale, la Fresh Corner găsești mereu o băutură răcoritoare pe gustul tău, te așteptăm să te răcorești cu cele mai proaspete și delicioase opțiuni. Răsfață-te și bucură-te de vară cu Fresh Corner! 🌞🥤
Durata promoției: 2024.06.01. - 2024.08.31.
Descarcă aplicația și bucură-te de surprizele Fresh Corner!