Fresh Start cu cafea și croissant cu NUTELLA

Începând cu 12 decembrie 2023, beneficiezi de o reducere de 20% la achiziționarea, pe același bon fiscal, a unei cafele tip Cappuccino sau Caffe Latte dimensiune M de la espressor self-service sau espressor cu servire asistată, împreună cu un croissant cu NUTELLA, disponibil exclusiv în benzinăriile MOL detaliate în regulamentul campaniei.

  • Cum funcționează promoția:

☕Alege-ți cafeaua preferată: Cappuccino sau Caffe Latte, ambele în dimensiunea M, preparate la espressorul self-service sau espressor cu servire asistată.

🥐Adaugă un croissant cu NUTELLA: Selectează deliciosul croissant cu NUTELLA, disponibil doar în benzinăriile MOL din Anexa 1.

*🏷️*Beneficiază de reducerea de 20%: La finalizarea comenzii, vei observa reducerea de 20% aplicată asupra prețurilor de bază ale cafelei și croissantului, acumulate.

Nu rata ocazia de a începe ziua cu savoarea unei cafele aromate și a unui croissant proaspăt! Promoția se desfăşoară pe perioada nedeterminata, în limita stocului disponibil. Vino și bucură-te de un "Fresh Start" la Fresh Corner! 🥐☕

Regulamentul campaniei este disponibil AICI.

Durata promoției: 2023.12.12. - nedeterminat
Descarcă aplicația și bucură-te de surprizele Fresh Corner!