Hot Dog + Cafea la doar 15,99 lei

Bucură-te de o experiență delicioasă la Fresh Corner cu noul nostru combo special! În perioada 27.11.2023 - 31.03.2024, savurează o cafea Fresh Corner tip cappuccino, caffe latte, flat white sau americano dimensiune M, împreună cu un delicios hot dog Fresh Corner porc sau porc cu brânză, la un preț special pe care nu-l poți rata!

Bucură-te de o experiență delicioasă la Fresh Corner cu noul nostru combo special! În perioada 27.11.2023 - 31.03.2024, savurează o cafea Fresh Corner tip cappuccino, caffe latte, flat white sau americano dimensiune M, împreună cu un delicios hot dog Fresh Corner porc sau porc cu brânză, la un preț special pe care nu-l poți rata!

🌭☕ Combo Special Fresh Corner

Cum funcționează promoția:

  1. Alege-ți cafeaua preferată: Cappuccino, Caffe Latte, Flat White sau Americano dimensiunea M, preparate la espressorul self-service.

  2. Alege-ți hot dog-ul preferat: Porc sau porc cu brânză, pentru a completa experiența gustului autentic Fresh Corner.

  3. Plasează-le pe amândouă pe același bon fiscal: Asigură-te că pe același bon fiscal ai inclus cel puțin o cafea și un hot dog din sortimentele menționate mai sus.

Nu rata ocazia de a te bucura de gustul autentic Fresh Corner la un preț special! Promoția este valabilă până la 31 martie 2024. Vino și încântă-ți simțurile cu combinația perfectă de cafea și hot dog, doar la Fresh Corner! ☕🌭

În stațiile MOL localizate pe autostradă, prețul acestui combo este de 16.99 lei, iar în restul stațiilor veți găsi acestasta combinație delicioasă la prețul de 15.99 lei.

Vezi lista statiilor, cat si alte detalii referitoare la campanie în regulamentul campaniei.

Durata promoției: 2023.11.27. - 2024.03.31.
Descarcă aplicația și bucură-te de surprizele Fresh Corner!