Noua cafea Fresh Corner cu 50 puncte extra MultiBonus

Încearcă acum noua cafea Fresh Corner!  Fiecare savoare îți aduce extra 50 puncte de loialitate, dacă utilizezi cardul MultiBonus.
Noua noastră cafea Fresh Corner a fost dezvoltată cu ajutorul unui specialist barista recunoscut la nivel international si prin implicarea directă a clienților, astfel,  pentru a ne perfecționa rețeta, am implicat în procesul de testare peste 2000 de clienți, din 6 țări, iar împreună am identificat blend-ul Fresh Corner perfect.
 

Una dintre cele mai importante etape din călătoria cafelei este momentul când boabele crude de cafea ajung la prăjitoria de cafea Fresh Corner, Roastar. Prăjitoria Roastar a fost construită în anul 2022, integrând tehnologii performante și echipamente de cea mai bună calitate. Aici ne ocupăm de dezvoltarea noilor sortimente, achiziționarea de cafea verde pentru prăjit, depozitarea și prăjirea boabelor de cafea, ambalare, controlul calității produselor și pregătirea pachetelor pentru livrarea către Fresh Corner. Această etapă garantează prospețime și calitate desăvârșite în fiecare ceașcă.
Durata promoției: 2023.08.16. - 2023.10.31.
Descarcă aplicația și bucură-te de surprizele Fresh Corner!