Cănile termice Fresh Corner - Care este preferata ta?

Sustenabilitate

Pentru noi economia circulară, dar și utilizarea energiilor alternative sunt aspecte esențiale și joacă un rol important în activitatea noastră. Tocmai de aceea strategia noastră până în 2030 are ca obiectiv principal transformarea operațiunilor noastre într-unele mai sustenabile în cât mai multe domenii de operare.

Fresh Corner este sursa de energie pentru un număr foarte mare de persoane. Conștienți de impactul pe care îl avem asupra mediului, ne-am propus să facem o schimbare pozitivă în lumea cafelei.

Având în vedere că majoritatea recipientelor noastre de cafea sunt utilizate doar o singură dată, iar noi ne asumăm responsabilitatea de a ne reduce amprenta ecologică, am decis să facem o schimbare semnificativă în această privință.

Cu încredere că fiecare persoană poate contribui la soluționarea problemei, suntem bucuroși să vă prezentăm un nou concept al cănii Fresh Corner: o cană termică reutilizabilă, disponibilă în stațiile MOL în 4 modele diferite, unele mai vibrante și mai colorate ca altele. Ne propunem, astfel, să vă oferim o alternativă vibrantă și ecologică care nu doar că sperăm să devină un accesoriu indispensabil pe drum pentru cafeaua preferată, dar vă va ajuta și să faceți parte din schimbare.

Prin achiziționarea cănii termice Fresh Corner, disponibilă exclusiv în Fresh Corner, poți deveni și tu un erou în lupta pentru un viitor mai curat și mai sustenabil.

Alăturați-vă nouă în această călătorie și bucurați-vă de cafeaua proaspătă într-un mod care să facă diferența!

Descoperă alte produse Fresh Corner

Descarcă aplicația și bucură-te de surprizele Fresh Corner!